Informasjonsmøte Bærum Topphåndball og samarbeidsklubbene

Tirsdag 2. juni kl. 1900 møtes alle samarbeidsklubbene for å starte utviklingen av jentesatsningen i Bærum!

Det har vært mange gode nyheter de siste ukene. 8 klubber har nå signert intensjonsavtale og meldt sin interesse for å være med å videreutvikle Bærums håndballfremtid på jentesiden. Haslum og Stabæk startet ut på denne reisen i fjor, og nå har vi med oss Jar, Snarøya, ØHIL, VBLIL, Jardar og nyanmeldte Holmen. Sammen representerer vi tett på 2000 jentespillere som vi nå skal skape et unikt og spennende tilbud til. Det er bare å glede seg.

BTH har fått godkjent divisjonsoverføring for 1. og 2. divisjonslagene og vi har fått elitelisens, Vi har meldt opp et J17-20 lag i regionserien og Lerøy, samt NM senior og NM20. Vi har begynt å signere spillere, både noen nye og flere av de kjente bærusmjentene som har spilt laget opp i 1.divisjon. Begge lagene klarte å holde plassen i fjor. Trenerne er på plass og lagene har begynt å trene.

Vi er ivrige etter å komme i gang og derfor er alle klubbene som har signert intensjonsavtalen invitert til et felles møte tirsdag 2/6

Møtet vil nødvendigvis forholde seg til gjeldende Korona restriksjoner mht antall deltagere.

Vi gleder oss til endelig å møtes alle sammen, og ikke minst fortsette denne positive prosessen for satsingen på håndballjentene i Bærum!

Det store jenteløftet i Bærum!