Solid sisteskanse til Bærum Topphåndball

En av forrige sesongs beste 1.divisjons målvakter til klubben

Tidligere klubber:
– LFH09
– Oppsal
– Fjellhammer

Thea Granlund kommer fra Fjellhammer hvor hun har vært en solid sisteskanse for de grønne, nå skal hun stenge buret for Bærum Topphåndball!!

Høy redningsprosent

Forrige sesong hadde hun en redningsprosent for Fjellhammer på 40% og var med det den 3.beste målvakten på listen i 1.divisjon!

Thea har startet å trene med klubben og kan fortelle at hun BTH fordi hun synes det virket veldig spennende med en helt ny klubb.

Jeg tror laget kan ta store steg på kort tid!

«Jeg har spilt håndball i mange år, og valgte å satse på håndball fordi jeg hun har et stort konkurranseinnstinkt og synes det er veldig gøy å konkurrere, spesielt å vinne 😜»

Etter å ha spilt håndball i 15 år er det blitt en stor del av identiteten min! Jeg liker også det sosiale og det å være en del av et lag som må kjempe sammen.

«Jeg er veldig glad i å trene og har alltid trent mye»
Da hun var liten holdt hun på med flere idretter, og helt siden videregående har Thea trent ca. 10-11 økter i uka, men ikke alle øktene er like harde.

«Når jeg ikke studerer eller spiller håndball liker jeg å være med venner, se på serier og strikke 👵🏼 «

Mitt tips til unge spillere er å lytte til kroppen, ha det gøy med trening, prøve ut nye ting og ikke være så redde for å gjøre feil!

Ha det gøy med trening – prøv ut nye ting – ikke vær så redd for å gjøre feil 🙂

Vi ønsker Thea velkommen til Bærum Topphåndball!