Pangstart for Bærum Topphåndball

Etter tre kamper i kvinnenes 1.divisjon har Bærum Topphåndball allerede skaffet seg 5 poeng! En riktig pangstart på sesongen!!

Banens beste mot Grane Arendal – Thea Granlund
Foto: Øystein Syversen

Nå på søndag 27.september tok jentene fra Bærum Topphåndball imot Grane Arendal i Nadderud Arena, og det ble en forrykende kamp med mye nerver foran et veldig entusiastisk publikum som virkelig lagde liv i arenaen. Det endte tilslutt 24 – 24 og poengdeling.

Vi var nære på å slå Grane Arendal, og hadde veldig lyst til det da de siste tre oppgjørene har gått i sørlendingenes favør. Anført av en frisk, evigung Thea Karlshaugen Pettersen som scoret hele 7 mål i første omgang og en annen Thea, nemlig Granlund som til tider stengte buret og sørget for at vi holdt oss inne i kampen.

Så må også attenåringen My Lervold nevnes, en av de yngste på laget som presterte å score på seks (6!) straffer ila kampen. Skuddene satt med stor variasjon og sikkerhet.

My Lervold med seks straffemål!!
Foto: Øystein Syversen

Sesongen startet 13.september med hjemmekamp mot Charlottenlund, og Bærum Topphåndball viste at tabellplasseringen fra i fjor skulle gjøres noe med. Jentene mente alvor i andre omgang og etter å ha ligget under med fem mål på det meste, ble det seier med tre mål! Thea Karlshaugen Pettersen banens beste med ni mål, men kantspillerne Elise Langås, Elsa Åsberg, Anette Sundal og Ane Rustad Røneid scoret tilsammen 10 mål!

Thea Karlshaugen Pettersen banens beste mot Charlottenlund
Foto: Øystein Syversen

Onsdag 16.september tok jentene turen til Sørlandet hvor Randesund fra Kristiansand var motstander. Nyopprykkede Randesund fikk det tøft mot jentene fra Bærum og til slutt sto det 23-32 på måltavlen.
Marte Figenschau banens beste, med seks scoringer på målkontoen.

Banens beste mot Randesund – Marte Figenschau
Foto: Øystein Syversen

Bærum Topphåndball har fått en pangstart på årets 1.divisjon og neste motstander er borte mot Fjellhammer onsdag 7.oktober i Lørenskoghallen.
Vi tapte sist kamp mot Fjellhammer i Nadderud Arena forrige sesong, så jentene er klare for revansje 🙂