Nå skal SELECT og BTH kaste ball sammen

SELECT Sport og Bærum Topphåndball inngår samarbeidsavtale.

Firmaet omtales som verdensledende på produksjon av håndballer. Og toppserien, SELECT ULTIMATE, anses for å være en av verdens beste håndballer og er blant annet valgt av Norsk Topphåndball og det europeiske håndballforbundet.

Nå blir det endelig like trenings- og kampballer på BTH-jentene, noe den nye samarbeidsavtalen sørger for.

– Vi ønsker å støtte jentehåndballen i Bærum og ser frem til et godt samarbeid med klubben. Våre håndballer er ledende på markedet og vi gleder oss over avtalen med BTH, sier Norgessjef i SELECT Sport, Steinar Felde.

Markedssjef Eirik Oskarsen deler de samme tankene og tilføyer:

– Endelig får alle jentene samme baller og slipper å kjøpe dem selv. Vi er veldig fornøyde og håper på et fruktbart og godt samarbeid i tiden fremover, sier han.