Skal reise kjerringa – uten hovedtreneren

Markus Rossavik er satt i koronakarantene. Dermed er det hans makker, Vegard Saua som skal lede BTH mot Randesund førstkommende søndag i Nadderud Arena kl. 16:00.

– Det går fint med meg, sier Rossavik, som sier at personen som har fått påvist smitte ikke er i håndballmiljøet.

– Det blir veldig spesielt å følge kampen på Budstikka, det må jeg innrømme. Jeg har lite innflytelse over hva som skjer, men har veldig tro på at jentene og Vegard skal få med seg et godt resultat og en god prestasjon fra denne kampen, fortsetter han.

Og akkurat dét er på tide. Etter en flott høst med kun ett tap mot opprykksfavoritt Follo i Nadderud, var det nettopp BTH-jentene som feiret julen med tabelledelse. Etter tap mot Gjerpen og Charlottenlund den siste uka, er situasjonen en annen og nå teller hvert eneste poeng.

Det er kort vei opp. Litt lengre ned, men mulighetene er der så absolutt.

– Vi viste tidvis mye bra i bortekampen mot CSK, men bommet dessverre alt for mye. Det er noe som kommer og det er en smal sak. Litt uflyt må han også ha i løpet av en lang sesong, sier BTH-bossen på telefon fra koronakarantenen.

Budstikka har sikret seg rettighetene til å vise BTHs hjemmekamper ut sesongen. Du må ha abonnement for å se kampen. Les mer her.