Haslum HK Damer og ScanTrade AS avslutter samarbeidet

I kjølvannet av navneendringen og omstruktureringen av Bærum Topphåndball til Haslum HK Damer har det foregått en prosess for å samordne lik profil på alle Haslum HK sine lag.

Haslum HK Damer var tilknyttet ScanTrade AS og Umbro som utstyrsleverandør også de neste fire sesongene, men har nå kommet til enighet om å terminere avtalen med virkning fra 30. juni 2021. Haslum HK har fra før en egen utstyrsavtale som overtar ansvaret fra kommende sesong. 

– Det er ingen dramatikk i denne avgjørelsen. Etter positive samtaler med Haslum HK ble vi enige om at det beste for alle parter er å avslutte avtalen. Vi synes det ville sett unaturlig ut for klubben å ha ett lag i divisjonssystemet som spiller med Umbro-drakter, når resten av klubben ikke gjør det. Haslum HK har opptrådd ryddig hele veien, så ser vi frem til å kunne konkurrere om å levere utstyr til hele Haslum en gang i fremtiden. Vi takker for samarbeidet og ønsker damesatsningen på håndball i Bærum masse lykke til videre, sier distriktsansvarlig øst i ScanTrade AS, Sindre Emil Bogar. 

– Vi er fornøyde med at dette lot seg ordne sammen med ScanTrade AS. For Haslum HK sin del er lik profilering på alle nivåer veldig viktig, og at ScanTrade AS var villige til å finne en løsning er vi glade for. ScanTrade AS med merkevaren Umbro har opptrådt som en enestående leverandør det siste året til Bærum Topphåndball og det er ingen tvil om at de er meget gode på levering av klubbutstyr i Norge, sier markedssjef Eirik Oskarsen i Haslum HK.