SELECT tar over: – Helt naturlig

Haslum HK Damer og SELECT Sport har signert en treårig samarbeidsavtale fra 1. juli 2021.

– Det var naturlig for oss å søke samarbeid med SELECT da Bærum Topphåndball ble til Haslum HK Damer, og vi er veldig glade for at SELECT ser verdien av å samarbeide også på damesiden. Det viser de med denne avtalen, sier Eirik Oskarsen, markedssjef i Haslum Håndball.

Selv om forhandlingene ikke var av den vanskeligste sorten, røper Norgessjef Steinar Felde at avtalen Haslum HK Damer har signert er en stor i norsk damehåndball.

– Vi ønsker å være synlig på arenaer som gjenspeiler våre verdier. Det gjør så absolutt Haslum HK Damer og vi har stor tro på prosjekt Haslum Håndball som er satt i gang.

Allerede nå røper duoen at neste års drakt er designet og klar. Og damedrakten – den blir helt lik herredrakten, både i utforming og design. For første gang!

– Vi har en veldig spennende samarbeidsavtale på trappene som vi gleder oss til å presentere om ikke alt for lang tid. Både hjemme- og reservedrakten symboliserer det, og inspirasjonen til fargen på reservedrakten er hentet direkte fra samarbeidet som vi er alene om i idretts-Norge. For oss i Haslum Håndball er det viktig med like muligheter for begge kjønn og ikke minst samarbeid for å nå målene, sier Oskarsen.

Steinar Felde gleder seg til å overvære dobbelkamper i Nadderud Arena.

– Vi gleder oss stort og er veldig glade for å ha hele Haslum Håndball på laget. Moro blir det når vi endelig kan komme på kamp igjen, sier han.

Besøk SELECT Sport her.