Kronekampen – Stor stemning i arenaen

750 personer tok turen til Nadderud Arena for å se Haslum spille mot opprykksjagende Oppsal. Det ble stor stemning i arenaen under Kronekampen!

Kronekampen

750 personer fikk med seg en intens kamp mellom Haslums damer og Oppsal. Det ble til slutt tap mot Oppsal som kjemper mot Gjerpen om den siste sikre opprykksplassen til Rema 1000 ligaen. Tilskuertallet er det nest største i arenaen denne sesongen, bare slått av kampen mellom Haslum HK og Kolstad!

Kronekampen har kommet for å bli – dette ble en suksess! Gratis inngang for alle, og jo flere tilskuere jo større inntekt til Haslums damer. Les mer her:
www.kronekampen.no

Vi i Haslum Bærum Damer ønsker å takke alle som har bidratt, enten økonomisk eller rett og slett oppmøte i arenaen. Dette betyr mye for oss 🙂

Det ble en tøff kamp for damene, men de viste vilje til å være et lag å regne med i toppen av 1.divisjon. Tross krevende økonomiske tider har spillerne vist fantastisk moral og kjempet seg til en topp fem plassering i ligaen.

Den siste hjemmekampen i arenaen er gjennomført denne sesongen, kun en kamp gjenstår i serien – mot Levanger 30.april.

Vi ser allerede, med stor entusiasme, mot neste sesong, og klubben har allerede engasjert flere dyktige mennesker for å utvikle klubben videre. Kampen i dag viser også et stort potensial i å fylle arenaen med håndballinteresserte mennesker neste sesong. Vi gleder oss allerede.