Nicoline og Siri er med videre!

Vi kan med glede informere om at både Siri Hansson og Nicoline Jullumstrø har signert for videre spill med Haslum Bærum Damer.

Siri Hansson har vært en trofast bakspiller i klubben i flere år. Etter spill i Lerøyserien for Haslum i 2018 og deretter spill i Frankrike kom hun tilbake til oss i 2020 sesongen. Den hardtskytende bakspilleren har siden spilt 50 kamper i 1.divisjon både for Bærum Topphåndball og Haslum Bærum damer og har scoret 131 mål.

Vi er veldig glade for at Siri har valgt å forlenge kontrakten med oss og vi ser frem til neste sesong 🙂

Foto: Hege Bjanes

Nicoline Jullumstrø er kun 18 år og har allerede spilt mange kamper for J04 landslaget. Den venstrehendte høyrekanten har sin unge alder til tross allerede rukket å spille 40 kamper i 1.divisjon og puttet 51 mål fra ving og 7 meter.

At Nicoline har valgt å forlenge med oss setter vi stor pris på og vi gleder oss til neste sesong.