Rekruttene fosser frem

Sterk start

Vi har en rekruttgruppe med mange nye spillere fra J06, godt blandet med en god stamme fra forrige sesong. En ny gruppe som trenerne Tobias Borthen og Olai Jensen Vangen allerede har fått til å spille bra sammen.

Sesongstarten i 2.divisjon, lørdag 2.september, ble en thriller, hvor Haslumjentene til slutt trakk det lengste strået 🙂

Seier 30-28 over Kongsvinger, hvor tidligere Kongsvingerspiller, nå Haslumjente, Johanna Tveitane fikk BB. Hun scoret også flest mål, med 6 fulltreffere, Mariell Kulsrud og Tilde Whilelmsen fikk 5 mål hver.

Tirsdag 12.september var det duket for 3.runde i NM for J20 og turen gikk til Skien hvor Gjerpen var motstander.

Jentene innkasserte en solid seier, 24-38! 💪

Andrea Holmsveen Moen ble toppscorer med 9 mål, Nicoline Jullumstrø scoret 8.

16. september: Haslum – Lillestrøm

Ny 2.divisjonskamp, denne gangen mot Lillestrøm. Ny seier 30 – 26.
BB ble Tilde Grønvold som også scoret 7 mål. Mariell Hegglund Kulsrud scoret også 7 mål, Johanna Tveitane og Signe Dahl Solheim 4 mål hver.

En solid start på sesongen for rekruttjentene, og vi kan også ta med at jentene vant første seriekamp i juniorserien i Region Øst. 28 – 21 mot Fet. Cecilia Storstein toppscorer med 6 mål, Henriette Jansch og Kristiane Strand Mylius med 4 mål hver.