Fortsatt ubeseiret i 1.divisjon

Cornelia Lyngby

Bærum Topphåndball tok turen til Trøndelag og bortekamp mot Levanger. Et lag som i serien spilte jevnt med Gjerpen og eneste lag som har slått serieleder Follo. Så det var en bortekamp jentene var skikkelig skjerpet og forberedt til.

Det startet jevnt og tett de første 10 minuttene men etter at Thea Karlshaugen Pettersen scoret målet som ga Bærum Topphåndball ledelsen 4 – 2 ble det enveiskjøring en lang periode. Thea Granlund stengte målet, mens Vilde Evensen, Siri Hansson, Marte Figenschau, Ane Rustad, Elsa Åsberg, Elise Langås, Synne Sundli Eek, Majra Mitrovic og ikke minst Thea Karlshaugen Pettersen scoret nok mål til at Bærum Topphåndball gikk til pause med 18 – 6 ledelse.

Gledelig også å se at unge spillere som Elsa Åsberg og Majra Mitrovic nå virkelig viser seg frem i 1.divisjon med tilsammen åtte mål.

Majra Mitrovic (5 mål) og Elsa Åsberg (3 mål) begge født i 2002 bidro sterkt til seieren. Begge med bakgrunn fra flere lokale klubber i Asker og Bærum

Andre omgang startet som første omgangen hvor lagene byttet på å score og etter 12 minutter hadde Levanger knappet inn på ledelsen til ni mål bak.
Men da trykket jentene på gassen og Bærum Topphåndball rykket fra igjen anført av Thea og Cornelia Lyngby.
Vilde Evensen, som var spent før kampen da hun har spilt for Levanger, var også god på parketten i dag og scoret totalt fem mål.

Bærum Topphåndball fortsatte å score siste del av kampen og vant til slutt med 17 mål. Sluttresultat 35 – 18.

Thea Karlshaugen Pettersen kåret til Bærum Topphåndballs beste, hun ble også toppscorer med 10 mål. Mia Kristin Horgøien best for Levanger.

Bærum Topphåndball
Thea Granlund, Ane Røneid Rustad (1), Siri Hansson (1), Kathinka Garmann Løvstad (1), Marte Figenschau (2), Thea Karlshaugen Pettersen (10), Cornelia Lyngby (3), Martina Jurisic, Synne Sundli Eek (1), Anette Sundal (1), Elise Langås (2), Elsa Åsberg (3), Ingrid Syversen, Majra Mitrovic (5), Vilde Evensen (5)

To viktige brikker i seieren mot Levanger – Thea Granlund og Cornelia Lyngby
Til slutt en hilsen til dagens mest uheldige, Ingrid Syversen. Hun fikk en albue i ansiktet, blåveis og måtte se kampen fra benken. En Solois fra arrangøren ble et lite plaster på såret 🙂