Bærum Topphåndball ble stiftet 27.februar 2020

Bærum Topphåndball er et resultat av at jentehåndballen hadde et behov for å samle seg om et eliteserielag, felles elitesatsing og ikke minst hvordan ta bedre vare på alle håndballjentene i Bærum.

Elitesatsingen er en sammenslåing av elitelagene i Stabæk og Haslum. For å få til en felles elitesatsing i Bærum er det viktig at Bærums andre håndballklubber er med i et nært samarbeid for å gi jentehåndballen i Bærum et totalt løft.

Hovedmål Bærum Topphåndball

  • Over tid doble antall spillere og interessen for håndball i Bærum
  • Redusere frafallet av barn og ungdom i alderen 14-20 år
  • Utvikling av håndballkompetanse (spillere, lagledelse og trenere)
  • Koordinering av satsning og bredde i årene fra jente- til voksenhåndball
  • Bærum skal ha et felles eliteserielag, samt gode lag i årsklassene Bring og Lerøy i flere klubber

Bærum Topphåndball har også som målsetting å samarbeide med alle de lokale klubbene for å løfte håndballinteressen gjennom å få flere jenter til å spille håndball. Gjennom samarbeid med klubbene vil vi også kunne være med å bidra til god og riktig sportslig utvikling gjennom akademi, felles treninger og generelt samarbeid mellom klubbene som er med i prosjektet.

Gjennom et sterkt samarbeid med alle de lokale klubbene vil vi også kunne tilby en satsningsplattform for jenter som ønsker å bli gode i håndball og legge til rette for at de etterhvert kan spille for elitelaget til Bærum Topphåndball. Vi ønsker lag med stor lokal tilknytning.

Gjennom dette samarbeidet vil vi også kunne bidra til å øke bredden med jentespillere samt kunne gi spillere og klubber mulighet til å skape gode sportslig tilbud til jentene som ønsker et seriøst breddetilbud.

Vi er i gang og gleder oss til fortsettelsen! 🙂

Styret i Bærum Topphåndball 2021

Styreleder – Knut Guldbrandsen tlf: 90176895
Styremedlem – Tore Solberg tlf: 93480106
Styremedlem – Marianne Garmann Dahle tlf: 92048330

Valgkomite – Liss Jorunn Keet Tunheim og Martin Steinset