En tent gjeng!

Seier i årets siste hjemmekamp!

Det var et revansjesugent lag fra Bærum Topphåndball som tok i mot gjestene fra Vestlandet, Ålgård, til kamp i Nadderud Arena søndag 15.11. Revansjesugne da vi som Haslum tapte hjemmekampen mot Ålgård i fjor med 21 mål. Denne sesongen kjemper begge lagene i toppen av 1.divisjon og det var duket for toppoppgjør i Nadderud Arena.

Kampen måtte gå uten tilskuere etter nye restriksjoner Bærum Kommune, men det var mange som fulgte kampen vi facebook eller direktesport.no. Og, det ble en spennende kamp for lagene, men også for seerne hjemme.

Det ble som ventet en tøff og jevn kamp hvor status etter 10 minutter kun var 2 mål til Bærum Topphåndball og 3 til Ålgård. Det fortsatte å være jevnt i flere minutter, men da Anette Sundal ga hjemmelaget ledelse med 5-4 ga ikke jentene fra Bærum fra seg ledelsen igjen.

Marte Sirèn Figenschau – Foto: Øystein Syversen

Rett før pause kom Thea Andresen inn på banen etter et langt skadeavbrekk. Søttenåringen takket for muligheten med å scoret 11-8 målet til Bærum Topphåndball. Det er gøy at ungjentene fortsetter å levere på banen 🙂

Thea Andresen tilbake etter skade med to mål! Foto: Øystein Syversen

En god Thea Granlund stengte til tider målet i første omgang, hvor lagene gikk til pause med en tremålsledelse til Bærum Topphåndball 12 – 9.

Vi har flere gode Thea’er – her Thea Granlund. Foto: Øystein Syversen

Andreomgangen ble mer målrik enn den første omgangen hvor det kun ble scoret 5 mål etter 1o minutter, ble det nå servert 10 mål før samme antall minutter var gått.

Bærumslaget var på det meste opp i en ledelse på 5 mål, men kampen ble mer og mer spennende etterhvert som Ålgård spiste opp forspranget. Til slutt skilte det ett mål, og begge lag hadde mulighet til å score i siste minutt, men kampen endte med 25 – 24 seier til Bærum Topphåndball.

En godt fornøyd trener – Markus Svensson Selnak Rossavik – Foto: Øystein Syversen

Banens beste til Ane Røneid Rustad! Toppscorer med 4 mål og 6 assists. Thea Karlshaugen Pettersen også med 4 mål i dagens kamp.

Ane Røneid Rustad – Banens beste! Foto: Øystein Syversen

Ålgårds beste: Elise Pedersen som også ble toppscorer for Ålgård med 6 mål.

Dette var årets siste hjemmekamp, men det gjenstår to bortekamper til før det er spillpause til 2021. Onsdag 18.11 går turen til Reistad i Reistad Arena, mens søndag 22.11 spiller jentene mot Fjellhammer i Lørenskoghallen.